Viikko on nyt pulkassa ja LOMA häämöttää, jee!!! :) Suunnitelmissa on lähteä reissaamaan, ja olla, säiden salliessa ja saunan ollessa valmis, juhannuksena mökillä. :) Mutta ennen sitä olisi vielä nuo meidän pikku kihlajaiset, joihin ajattelin väsätä valkosuklaamoussekakun, ja koska en koskaan ole tehnyt valkosuklaamoussea, niin päätin tehdä koe-erän sitä nähdäkseni osaanko vaiko en, ja hyväähän siitä sitten tuli, joten päätin jakaa ohjeen teidän kanssanne. :) Ohje on alunperin Kodin kuvalehden numerosta 10. Se oli todella nopea ja helppo valmistaa, tietty hyytyminen vie aikansa. Mutta pitemmittä puheitta siis, olkaapa hyvät:
Valkosuklaamousse
200g valkosuklaata
2 munaa
2 liivatelehteä
3 dl kermaa
1. laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
4. Purista liivate kuivaksi, sulata se kattilassa ja lisää suklaa-kananmuna seokseen.
5. vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää massaan. Laita jääkaappiin hyytymään n. 5-6h, voi olla yönkin yli. Ja sitten vaan herkuttelemaan!! :D
Eipä mulla tällä kertaa muuta... taidan pistää koneen pois ja käydä tuohon nurtsille hetkeksi palvomaan aurinkoa, ennenkuin täytyy kauppaan lähteä ostamaan kaikkea sunnuntaita varten, joten mukavaa viikonloppua jo valmiiksi kaikille, se on moro!! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti